Novi veliki udarac za Kavse – Lav van parketa dva meseca

Klivlend Kavalirsi nastavili su sa očajnim igrama u NBA ligi, ali prethodne noći nisu ostali samo bez pobede u Detroitu.

Izvor:

Sreda, 31.01.2018.

15:10

Novi veliki udarac za Kavse – Lav van parketa dva meseca
YTSS

Pistonsi su slavili protiv vicešampiona sveta 125:114, dok je tim iz Ohaja na duže vreme ostao bez Kevina Lava.

Krilni centar Kavsa doživeo je frakturu šake leve ruke i očekuje ga pauza od šest do osam nedelja, što će samo po sebi predstavljati novi veliki problem sa Lebrona Džejmsa i drugove, koji posle 48 utakmica imaju skor od 28 pobeda i već 20 poraza.

"To je velika nesreća za naš tim, posebno imajući u vidu sve što se događa prethodnih meseci. Nije nam sada bilo potrebno ovo, da ostanemo bez Keva, u trenutnu kada tražimo igru, prave petorke, ritam... Biće van parketa gotovo dva meseca, biće teško...", rekao je Lebron.

Ovo u velikoj meri može da promeni i planove Klivlenda u preostalim danima trejd roka, pošto se već danima spekuliše da će Kavsi biti veoma aktivni kako bi uspeli da spasu sezonu.

Kao glavna opcija spominje se Diandre Džordan, centar Los Anđeles Lejkersa, ali će sada računica morati da se pravi bez opcije sa Lavom kao delom trejda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

23 h

Podeli: