Lebron o Grifinu: A kad igrač hoće da ide onda je on 'zmija'...

Lebron Džejms, najbolji igrač današnjice, poslednji je u nizu NBA igrača koji se oglasio povodom trejda Blejka Grifina.

Izvor:

Utorak, 30.01.2018.

21:25

Lebron o Grifinu: A kad igrač hoće da ide onda je on 'zmija'...
Getty Images

Najbolji igrač Los Anđeles Klipersa trejdovan je prethodne noći u Detroit Pistonse, dok su u 'Grad anđela' stigli Tobajas Heris, Ejveri Bredli, naš Boban Marjanović i prava na dva pika na predstojećem draftu.

"Kada igrača trejduju, onda kažu da je to najbolji potez za franšizu, a kada igrač odluči da ode – onda on nije lojalan, on je 'zmija', nije dovoljno posvećen... Svaki put se pravi takva atmosfera, što, verujte mi, ja znam jako dobro", rekao je Džejms.

Ovakav potez generalnog menadžera Dejvida Vesta iznenadio je sve, posebno jer je 'Grifindor' letos potpisao petogodišnji ugovor vredan 151.000.000 dolara, ali sve ukazuje na to da će Klipersi sredinom godine pokušati da u svoje redove dovedu možda i dva superstara.

Jedan od njih mogao bi da bude upravo 'Kralj'.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: