Saša Zdjelar u Partizanu!

Mladi srpski fudbaler Saša Zdjelar novi je vezista šampiona Partizan, potvrdio je za B92 sportski direktor Ivica Iliev.

Izvor: A. Kovaèeviæ

Ponedeljak, 29.01.2018.

19:32

Saša Zdjelar u Partizanu!
Foto: StarSport

Zdjelar ima 22 godine, u Humsku stiže na pozajmicu iz grčkog Olimpijakosa, uz pravo na otkup ugovora na leto, po uslovima koji odgovaraju crno-belima.

Iliev je potvrdio za B92 da je dolaskom Zdjelara klub završio prelazni rok, u igri je bio dolazak napadača, ali pošto klub nije prodao nijednog od trenutnih golgetera, odustao je od tog poteza.

Zdjelar će u utorak da se priključi novim saigračima na Kipru, gde su crno-beli na pripremama, a tamo će istog dana da se uputi i Iliev pa će u naredna dva dana Partizan ozvaničiti dolazak mladog veziste.

On je profesionalnu karijeru počeo u OFK Beogradu 2012, u Olimpijakos prelazi već sledeće godine, a za velikana iz Pireja odigrao je 28 utakmica i postigao jedan gol.

Međutim, iako je tekuću sezonu počeo kao jedan od standardnih igrača u rotaciji, imao je veliku minutažu u dvomeču sa Partizanom u kvalifikacijama za LE, u međuvremenu je potpuno ispao iz prvog tima.

Januarski prelazni rok u Partizanu:

Došli: Slobodan Urošević (bek), Juri Vakulko (vezni), Đorđe Ivanović (ofanzivni vezni), Saša Zdjelar (vezni)

Otišli: Mohamed el Monir, Petar Đuričković, Saša Marjanović, Lazar Ćirković, Alen Stevanović, Teofilus Solomon, Nemanja Stevanović, Everton Luiz, Filip Kljajić (pozajmica)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

78 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: