Jokić pogodio za pobedu uz tripl-dabl

Nikola Jokić zabeležio je drugi tripl-dabl u sezoni i postigao koš za pobedu Denvera nad Dalasom 91:89.

Izvor: AK

Nedelja, 28.01.2018.

08:06

Jokić pogodio za pobedu uz tripl-dabl
Foto: Getty images

Jokić je poentirao 72 sekunde pre kraja meča, nakon čega nijedan tim nije uspeo da opet postine koš, pa je postao junak Nagetsa.

Predvodio je tim iz Kolorada sa 11 poena (5/13 iz igre, 1/6 trojke), 16 skokova i 11 asistencija do 26. pobede u sezoni.

Nagetsi su preokrenuli devet poena zaostatka u poslednjem period za treću uzastopnu pobedu. Dve večeri nakon 130 poena protiv Niksa, ovih 91 I'm je peti najslabiji poenterski učinak u sezoni.

"Nikad ne znaš kako će se kretati tok meča, pa smo se prilagodili onome što nam je igra dala. Promašivali smo otvorene šuteve i polaganja, ali takav je bio meč", rekao je Jokić.

Najefikasniji u Nagetsima bio je Geri Heris sa 24 poena, 15 je postigao Džamal Marej uz po pet skokova i asistencija, Trej Lajles je ostvario dabl-dabl sa 13 poena i deset skokova, dok je 11 ubacio i Vil Barton.

U ekipi Meveriksa najefikasniji je bio Harison Barns sa 22 poena i šest skokova, 13 je postigao Denis Smit uz po šest uhvaćenih lopti i asistencija, 12 je dodao Jogi Ferel, dok je veteran Dirk Novicki postigao 11 (4/11).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

80 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: