Talentovani Ukrajinac pojačao Partizan

Mladi ukrajinski fudbaler Juri Vakulko treće je zimsko pojačanje Partizana, saopštili su crno-beli.

Izvor: B92, Beta

Utorak, 23.01.2018.

19:09

Talentovani Ukrajinac pojačao Partizan
Foto: Screenshot

Promocija bivšeg veziste Dnjipra, kome je sa tim klubom istekao ugovor krajem prošle godine, zakazana je za sredu u 10 sati na stadionu u Humskoj.

Vakulko je prethodnih dana trenerirao sa Partizanom i odigrao prijateljsku utakmicu zatvorenog tipa, posle čega je sklopljen dogovor.

Pre Vakulka, Partizan je doveo Slobodana Uroševića iz Napretka i Đorđa Ivanovića iz subotičkog Spartaka. "Izuzetno sam zadovoljan. Pregovori su bili zahtevni, ali smo na kraju uspeli da, pored mnogo zainteresovanih klubova, budemo brži i za igrača najinteresantniji", rekao je Iliev za klupsku televiziju.

Iliev je naveo da je Vakulko, kapiten mlade reprezentacije Ukrajine, "veliki potencijal ukrajinskog fudbala" i "igrač koji je budućnost Partizana".

"Radi se zaista kvalitetnom igraču i naša očekivanja su velika. Može da igra na nekoliko pozicija. Dobili smo veoma kvalitetnog igrača... Smatramo da je i on izabrao pravi klub, jer će sa nama mnogo napredovati i da će moći izraste u vrhunskog igrača", rekao je trener Partizana Miroslav Đukić. Iliev je najavio još najmanje dva pojačanja do kraja prelaznog roka.

Crno-beli u sredu putuju na Kipar gde će se spremati za nastavak sezone do 9. februara.

Prvu utakmicu u 2018. srpski šampion će odigrati šest dana kasnije, u Humsku stiže Viktorija Plzenj u prvom meču 1/16 finala Lige Evrope.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

77 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: