Pantić: U Partizanu sam pronašao sreću

Danilo Pantić je jesenas pokazao da Partizan nije pogrešio što ga je vratio na pozajmicu, ali se od proleća očekuje da pokaže zašto ga je kupio Čelsi.

Izvor: B92

Nedelja, 21.01.2018.

16:52

Pantić: U Partizanu sam pronašao sreću
Foto: StarSport

Sa dva gola i pet asistencija na 27 utakmica bio je jedan od bitnijih šrafova u sistemu Miroslava Đukića.

Međutim, crno-beli su "projektovali" da Pantić eksplodira tek na proleće i u drugom delu sezone polaže svoj raskošan talenat.

"Veoma sam zadovoljan sa ovih prvih šest meseci nakon povratka u Partizan. Od samog starta sam znao da je moj povratak u klub pravi potez i zato se nadam da će narednih šest meseci biti još bolji. Ostvarili smo veliki uspeh i zaista sam zadovoljan. U Partizanu se osećam srećnim, ispunjenim i zadovoljnim", rekao je Pantić za klupski sajt.

Za Partizan je debitovao sa svega 16 godina, a Humsku je napustio već sa 19, posle svega 24 nastupa za prvi tim.

"Partizan živi od prodaje igrača, te je stoga prirodno da mladi igrači rano dobijaju šansu u prvom timu, iako možda nisu spremni za takav korak. Sigurno je da sam iskusniji i zreliji, jer sam proveo dve teške godine u inostranstvu, koje su na sreću iza mene. Imao sam mnogo teških trenutaka koji su učinili svoje", dodaje mladi vezista.

Trener Đukić mu je ukazao poverenje i na evropskim utakmicama, a on ga je opravdao.

"Istina je, dobio sam šansu u najvažnijoj utakmici godine za Partizan i nadam se da sam opravdao poverenje. Ta utakmica je kruna lepe polusezone", istakao je Pantić.

Crno-beli su već desetak dana na zimskim pripremama, a za mesec dana Partizan igra dvomeč sa Viktorijom Plzenj u šesnaestini finala Lige Evrope.

"Naporno je, mnogo se radi fizika koja je neophodna. Noge su umorne, ali je sve to normalno", zaključio je Pantić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

13 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: