Bogdana "izdala" trojka, ali nastavio dvocifren niz

Bogdan Bogdanović nastavio je svoj niz mečeva sa dvocifrenim učinkom, iako ga u petak uveče nije služio šut za tri poena.

Izvor: AK

Subota, 20.01.2018.

03:50

Bogdana
Foto: Tanjug/AP PhotoBrandon Dill

Dva dana nakon što je šutirao perfektnih 6/6 protiv Jute, Bogdanović je pogodio samo jedan od sedam pokušaja sa distance protiv Memfisa.

Ipak, Srbin je "jubilarni" deseti put u nizu imao dvocifren broj poena, jer je pogodio svih šest pokušaja za dva poena, pe postigao 15 u novom porazu Kingsa, ovaj put 106:88 od Grizlisa.

Bogdanović je kao starter proveo 29 minuta na parketu, a imao je i četiri skoka, tri asistencije i jednu ukradenu loptu, te četiri izgubljene.

Najefikasniji u Kingsima bio je Dieron Foks sa 16 poena i šest proigravanja, 15 je postigao i Vins Karter, a 13 je ubacio Badi Hild.

Grizlise je predvodio Dilon Bruks sa 22 poena, a najbolje ga je pratio Ben Meklemor sa 21. Tajrik Evans je dodao 14 uz šest skokova i pet asistencija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

71 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: