Paunović ubedio Švajnštajgera da ostane u Čikagu

Legendarni Bastijan Švajnštajger ostaće u Čikago Fajeru pošto je potpisao novi ugovor, objavio je klub koji sa klupe vodi srpski trener Veljko Paunović.

Izvor:

Četvrtak, 18.01.2018.

10:35

Paunović ubedio Švajnštajgera da ostane u Čikagu
Getty images

Švajnštajgeru su krajem prošle godine istekle obaveze prema MLS ligašu, ali je posle dužeg razmišljanja odlučio da produži saradnju do kraja 2018.

"Srećan sam što sam produžio ugovor sa Čikagom, nastavljamo ono što smo započeli. Prošla godina je bila jedinstvena za mene, ali ne i kompletna jer nismo došli do trofeja. Ipak, siguran sam da naredna sezona može biti jako uspešna za nas. Svidja mi se grad, klub i jedva čekam da krenemo opet sa utakmicama", rekao je Švajnštajger za klupski sajt.

Suprug bivše srpske teniserke Ane Ivanović u SAD je došao prošlog marta iz Mančester Junajteda i dao veliki doprinos da Čikago završi kao treći u Istočnoj konferenciji, pre nego što je eliminisan u prvom kolu plej-ofa.

Detalji nove saradnje nisu objavljeni, dok je u prošloj tridesetogodišnji vezista zaradio 5,4 miliona dolara.

Švajnštajger je tokom karijere igrao još za minhenski Bajern sa kojim je osvojio osam titula Nemačke i Ligu šampiona, a sa nacionalnim timom Mundijal u Brazilu 2014. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: