Kup kralja: Dva preokreta, Sevilja šokirala Vandu

Fudbaleri Sevilje neočekivano su pobedili Atletiko Madrid 2:1, preokretom na Vandi Metropolitano u prvom meču četvrtfinala Kupa krala.

Izvor: AK

Sreda, 17.01.2018.

20:53

Kup kralja: Dva preokreta, Sevilja šokirala Vandu
Foto: Getty images

U vrlo otvorenom meču Dijego Kosta je konstano prestio Andalužanima u prvom poluvremenu, da bi konačno mrežu zatresao u 73. minutu.

"Jorgandžije" su pomislile da će to biti dovoljno za prednost uoči revanša na Ramon Sančes Pishuanu, ali su potcenili goste.

Sevilja kreće agresivno u poslednjih 15 minuta i to joj u 80. donosi poravnanje, autogolom Moje. Koriste momentum i dva minuta pre kraja uspevaju da nokautiraju grogiranog domaćina golom Koree.

U drugom meču dana Valensija je savladala Alaves 2:1, takođe posle preokreta na svojoj Mestalji. Gosti su poveli preko Sobrina u 66. minutu,ali Santi Mina režira dva gola u poslednjih 17 minuta zatrijumf "Slepih miševa".

Rezultat je u 73. poravnao Guedeš, a minimalnu prednost uoči revanša u Vitoriji donosi Rodrigo, osam minuta pre kraja meča.

Srpski reprezentativac Nemanja Maksimović, strelac u prošlom meču u Kupu kralja, ceo meč je posmatrao sa klupe za rezerve Valensije. Aleksandar Katai nije bio u protokolu kod Baska.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: