Rivers o Bogiju: "Dobar vam je ovaj mali"

Trener Los Anđeles Klipersa Dok Rivers zanimljivo je ispratio sa terena srpskog košarkaša Bogdana Bogdanovića posle duela Klipersa i Kingsa.

Izvor: MLJ

Nedelja, 14.01.2018.

16:50

Rivers o Bogiju:
Youtube screenshot

Klipersi su u subotu uveče pobedili 126:105, i Miloš Teodosić i Bogdanović su imali dvocifren učinak, a Bogdan je bio nešto efikasniji od Tea.

Rivers je posle meča uz pohvalu uperio prst ka beku Kingsa koji je u tom trenutku prolazio pored njega i odmah potom nešto rekao Vinsu Karteru o srpskom igraču.

Nije lako pročitati sa usana šta je tačno rekao trener Klipersa, ali reakcija podseća na onu našu "dobar ti je ovaj mali".

Bogdanović je imao 13 poena i pet asistencija, ali je pokazao deo karaktera zbog kojih mnogi navijači Kingsa uz njegovo ime stavljaju i skraćenica ROTY (Rookie of the year – ruki godine).

Šta vi mislite, šta je Rivers rekao Karteru o Bogdanoviću?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

54 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: