Žoze nastavlja rat s Konteom: Nije vredan moje pažnje

Menadžer Mančester Junajteda Žoze Murinjo i Antonio Konte,koji sa klupe predvodi Čelsi, nastavili su "verbalni rat".

Izvor: B92

Subota, 13.01.2018.

10:00

Žoze nastavlja rat s Konteom: Nije vredan moje pažnje
Getty Images

Pomenuti dvojac "zaratio" je protekle nedelje, a sve je počelo kada je Konte izjavio da mu se čini da je Murinjo počeo da gubi pamćenje.

Konte u Murinjo će se naći na terenu 25. februara, kada će se sastati u derbiju Premijer lige, a da do pomirenja neće doći, potvrdio je 'Posebni'.

"Mislim da kad jedna osoba napadne drugu, možete da očekujete odgovor ili tišinu jer ta druga osoba nije vredna pažnje i reakcije. Prvi put kada me je uvredio, odgovorio sam, kako bi shvatio da je došao do tačke da me je zaista povredio. Onda me drugi put uvredio i sad menjam priču i odlučujem da ništa ne govorim jer nije vredan moje pažnje", zaključio je Murinjo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: