Svi su na Rivi, samo Srba nema (VIDEO)

Zagreva se atmosfera u Splitu, bliži se derbi Hrvatska – Srbija (20:30h), ali ništa manje pažnje ne privlači ni skandinavski okršaj Švedska – Island (18:15h).

Izvor: AK

Petak, 12.01.2018.

17:15

Svi su na Rivi, samo Srba nema (VIDEO)

Nekoliko sati uoči početka Evropskog prvenstva, na splitskoj Rivi su se mogla videti brojna navijačka obeležja, svih osim Srbije.

Naravno, najbrojniji su ambiciozni domaćini, a u moru dresova sa "šahovnicom" isplivaju poneka zastava Švedske i Islanda.

I jedni i drugi su dobro prihvaćeni kod hrvatskih ljubitelja rukometa, dok srpskih navijača iz sigurnosnih razloga nema, barem ne onih s obeležjima.

Grupna faza EP trajaće do utorka, a u četvrtfinale će se plasirati tri najbolje selekcije iz grupe.

Hrvati su veliki favoriti u meču sa Srbijom, a kvote na "Orlove" je čak 5,60. Pogledajte svekvote kladionice MOZZART za EP u rukometu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: