Lu prozvao LBJ? "Sujetni treba da idu"

Trener Klivlend Kavalirsa Tajron Lu posle teškog poraza od Reptorsa nije otkrio na koga je mislio, ali se u SAD već spekuliše da je reč o Lebronu Džejmsu.

Izvor: MLJ

Petak, 12.01.2018.

16:38

Lu prozvao LBJ?
Getty Images

Kavsi su u noći između četvrtka i petka pretrpeli težak poraz 133:99, drugi uzastopni i sedmi od poslednjih deset utakmica.

"Ne brinem se previše, moramo da budemo bolji. Znamo to. ali dok ne počnemo da igramo bolju odbranu, mislim da u napadu moramo da delimo loptu svima a ako neki imaju problem s tim, moramo se rešiti njihovih sujeta i igrati na pravi način", rekao je Lu posle poraza.

Lebron Džejms je tokom jednog od tajm auta bio besan na čitavu ekipu koju su Reptorsi "pregazili" već do poluvremena. Pojedini igrači poput Dvejna Vejda i Ajzee Tomasa nisu negirali reči svog trenera.

"Najveći problem koji vidim je što ne igramo jedni za druge ni u odbrani ni u napadu. Odbrambeno je svako ostrvo za sebe, ofanzivno u napadu ima mnogo jedan na jedan igre bez kretanja lopte", kaže Tomas, a Vejd dodaje, "Ponekad potonete kad momci krenu da razmišljaju 'ja, ja, ja'".

I sam Džejms se "pronašao" u izjavi svog trenera, ali kaže da ne pokušava da istera svoje.

"Nemam sujete. U ovom trenutku, tri i po, četiri godine u ekipi, nadam se da ne. Ne znam, mislim da nemam. Samo hoću da pobeđujem. Volim da igram na pravi način, da uključujem druge igrače kako bi svi pobedili", rekao je Lebron.

Kavalirsi već protiv Indijana Pejsersa imaju šansu da pokažu drugačije "lice" u noći između petka i subote od 1:00 čas posle ponoći.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: