EP – Srbija u “grupi smrti“, Hrvati i Francuzi favoriti

Dugo iščekivano Evropsko prvenstvo u Hrvatskoj kreće današnjim utakmicama, a derbi prvog kola igra se u Splitu gde se sastaju domaća selekcija i Srbija.

Izvor: B92

Petak, 12.01.2018.

09:00

EP – Srbija u “grupi smrti“, Hrvati i Francuzi favoriti
StarSport

rKroz ovaj tekst sprovešćemo vas kroz neke najvažnije stvari koje biste trebali da znate o budućem šampionatu, dok će najveći fokus biti na grupi A koja se igra u Splitu.

Srbija se nalazi verovatno i u najtežoj grupi (A) na Evropskom prvenstvu, pošto se pored Hrvatske tu još nalaze uvek neugodna Švedska i Island.

Najbolje tri selekcije iz Splita sastaće se sa onom iz Poreča (grupa B) u kojoj će igrati Francuska, Belorusija, Norveška i Austrija.

Na drugoj strani žreba nalaze se grupe koje će igrati u Zagrebu (C) i Varaždinu (D), odakle će takođe najbolje tri selekcije načiniti novu grupu od šest ekipa.

Po najbolje dve selekcije plasiraće se u polufinale, a potom sledi utakmica za treće mesto i veliko finale.

Ipak, krenimo redom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: