Zvezda dogovorila dolazak Bena za 500.000 €

Rukovodstvo Crvene zvezde je prema svemu sudeći dogovorilo prvi veliki posao ove zime pošto je na korak do dolaska napadač Olimpijakosa El Fardu Ben Mohamed.

Izvor:

Sreda, 10.01.2018.

17:00

Zvezda dogovorila dolazak Bena za 500.000 €
Getty images

Kako nezvanično saznajemo, snažni napadač sa ostrvceta Komoros koštaće crveno-bele 500.000 evra, a u Beograd bi trebalo da stigne do petka, odnosno najkasnije do polaska ekipe na pripreme na Kipar u nedelju.

Ben prema specijalizovanom sajtu 'Transfermarkt' vredi duplo više, ali je otežavajuća okolnost po prvaka Grčke, pored činjenice da je igrač nezadovoljan statusom, bila i činjenica da mu ugovor ističe na leto, a novi je nekoliko puta odbijao.

Može da igra i na krilu i u samom špicu napada, snažan je i solidan tehničar i veoma dobro se služi levom nogom.

Ovo bi trebalo da bude prvi od tri značajna transfera na Marakani ove zime, a očekuju se dolasci još i krilnog napadača Antalije Milana Jevtovića, kao zaboravnjenog Danijela Aleksića, dok je u igri i dalje i štoper BATE Borisova Nemanja Milunović.

Nekadašnji ofanzivac Avra, Vana i Levadijakosa vrlo dobro poznaje trenera najtrofejnijeg srpskog kluba, pošto je upravo pod komandom Vladana Milojevića u Panioniosu (14 golova, sedam asistencija) izborio za povratak u Atinu na početku sezone.

S druge strane, očekuje se da će Beograd napustiti Demijan Le Talek i najbolji igrač tima Ričmond Boaći.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

145 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: