Džordž: Nisu me pištoljem terali u Oklahomu

Krilo Oklahoma siti Tandera Pol Džordž kaže da je za sada zadovoljan u Oklahomi, ali ne krije da je hteo tragom Kobija Brajanta u Los Anđeles Lejkerse.

Izvor: MLJ

Sreda, 03.01.2018.

19:10

Džordž: Nisu me pištoljem terali u Oklahomu
Getty images

Prošlog leta je veoma jako odjeknula vest da se Oklahoma pojačala iz Indijane i Njujorka u periodu kada je mnogo toga ukazivalo da će popularni PG13 među "Jezeraše".

Lejkersi su čak i kažnjeni zbog javnog "koketiranja" sa Džordžom.

"Sve što sam rekao je destinacija na koju bih voleo da idem. Nije mi bio pištolj uperen u čelo da me pošalje ovde. Jednostavno sam rekao gde bih voleo da igram. Pitajte, 80, 70 posto momaka u ligi da li bi voleli da igraju kod kuće za svoj grad, dom... to je sve. Voleo bih kući da igram za svoj grad. Ne žalim što sam prešao u Oklahomu, a ovaj trejd se ispostavio kao dobitan i za Tandere i za Pejserse i srećan sam što smo nastavili dalje", rekao je Džordž, a piše Slem.

I zaista, ove sezone VIktor Oladipo koji je imao marginalnu ulogu pored Rasela Vestbruka, potpuno je počeo da oslobađa svoj potencijal u Pejsersima i kandidat je za nagradu igraču koji je najviše napredovao. S druge strane, Džordž i saigrači su loše startovali sezonu, a sada su peti na Zapadu.

"Kad smo igrali dve utakmice u Los Anđelesu bio sam uzbuđen što igram pred porodicom i prijateljima, ali sam uzbuđen i zbog tima u kome sam". istakao je Džordž.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: