Lebron "isprozivao" Nurkića zbog simuliranja

Pobeda Klivlend Kavalirsa nad Portland Trejlblejzersima ostala je u senci debija Ajzee Tomasa, ali i sukoba Lebrona Džejmsa i Jusufa Nurkića.

Izvor: B92

Sreda, 03.01.2018.

11:04

Lebron
Foto: Getty images

Lebron je žestoko reagovao nakon jednog duela sa centrom Blejzersa u kojem je "Bosanska zver" završila na parketu, posle kontakta sa Džejmsom prilikom njegovog prodora na koš.

Nakon što je Nurkiću ukazana medicinska pomoć na klupi, Lebron je imao šta da mu kaže, a sudeći prema njegovoj mimici, nije se izvinjavao.

S druge strane, Nurkić se nije uplašio "Kralja", već mu je prilično samouvereno odgovarao. Kakve reči su razmenili, za sada nije poznato. Lebron i Nurkić nisu prvi put ušli u verbalni duel. Pre godinu i po imali su zanimljiv okršaj dok je Bosanac bio centar Denvera.

Tada je Nurkić na sjajan način blokirao Džejmsa, koga je to "zabolelo", pa je jedva dočekao da ga "isproziva" nakon što je uspeo da poentira direktno preko njega. Nurkić voli da "provocira" najveće zvezde, naravno sve u sportskim okvirima, pa je u januaru 2015. "čačkao" i Kobija Brajanta nakon što ga je zaustavio sjajnom odbranom na liniji za tri poena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: