Selektor Hrvatske: Srbija se pali, ali nisam ni ja naivan

Selektor rukometne reprezentacije Hrvatske Lino Červar smatra da će njegov tim biti spreman za prvu utakmicu na šampionatu protiv Srbije.

Izvor: B92

Utorak, 02.01.2018.

16:25

Selektor Hrvatske: Srbija se pali, ali nisam ni ja naivan
Getty images

Na otvaranju Evropskog prvenstva u Hrvatskoj sastaće se domaćin i naša selekcija, a meč je zakazan za 12. janauar u "Spalaidum areni".

"Verujem da ćemo biti spremni već za prvu utakmicu sa Srbijom, za protivnika koji se, vidim, takođe pali. Malo i taktiziraju, ali nisam ni ja naivan. Znamo da će biti teška utakmica, ali neće ni dalje biti lako", rekao je Červar.

Rukometaši Hrvatske okupili su se i krenuli put Splita gde će sprovesti završne pripreme pred Evropsko prvenstvo.

"Da, slatke muke ko će igrati. Ali imamo u prvoj grupi u Splitu mogućnost menjanja dvojice igrača, u Zagrebu još dvojice, u završnici još dvojice. Svi igramo, svi su bitni, moramo naći najbolje", kazao je Červar.

Očekuje se da Hrvatska ima veliku podršku publike.

"Želio bih da vetar stalno ide u leđa, da svi naši ljubitelji sporta i građani poštuju ovu našu generaciju. Mislim da ćemo imati čoveka više, osećam veliku potporu igračima i meni, što je jako važno. Trudiću se da napravimo što više, uveren sam da će i igrači. Kako zaslužimo, tako će i biti", rekao je selektor rukometne reprezentacije Hrvatske.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: