Terzić: Odlaskom Kokeze počela je renesansa Zvezde

Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde, odgovorio je Slaviši Kokezi, predsedniku Fudbalskog saveza Srbije, na brojne optužbe.

Izvor: B92

Petak, 29.12.2017.

10:03

Terzić: Odlaskom Kokeze počela je renesansa Zvezde
Foto: Starsport

Kokeza je u novogodišnjem intervjuu u "Nedeljniku" rekao za Zvezdana Terzića, mada ga nijednom nije imenovao, da je "menadžer na privrmenom radu u Crvenoj zvezdi". Otužio je direktora crveno-belih da želi da preuzme kontrolu nad Savezom, da je hteo da sastavlja reprezentaciju, da uzima provizije od menadžera...

Zvezdan Terzić u odgovoru kaže:

"Gospodin Kokeza ne može da podnese da je njegovim odlaskom iz Crvene zvezde krenula renesansa našeg voljenog kluba. On nije bio dorastao odgovornom zadatku i narod ga je oterao iz našeg kluba. Ostavio je Zvezdu u ruševinama sa velikim dugovima, devastiranom infrastrukturom i izgubljenom UEFA licencom", piše u odgovoru Zvezdana Terzića.

Sportski direktor se umesto demantovanja bavi postignutim rezultatima.

"Crvena zvezda ove godine igra sezonu snova, najuspešniju u poslednjih 25 godina, igramo UEFA ligu u prolećnoj fazi, jesenji šampioni smo sa devet bodova prednosti u odnosu na večitog rivala, ukupan dug kluba je prepolovljen, infrastrukturni radovi su svuda oko stadiona, napravljen je novi trening kamp za omladinsku školu. Vratilo se poverenje u Crvenu zvezdu, euforija i zadovoljstvo je među našim navijačima".

Zvezdan Terzić je iznenađen temama o kojima je predsednik FSS govorio u novogodišnjem intrevjuu.

"Gospodin Kokeza, odnosno njegova sujeta ne može to da podnese i koristi svaki dostupan mehanizam da nanese štetu Crvenoj Zvezdi. Umesto da se u svom novogodišnjem intervjuu bavi svojim poslom on se bavi Crvenom zvezdom i plasira neistine za koje svi sportski ljudi znaju da su notorne laži. Ne želimo da ljude u ovim novogodišnjim praznicima opterećujemo glupostima već da im poželimo sreću, a Kokezi ćemo na njegove laži odgovoriti kada dođe vreme".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

157 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: