"Novak može da ponovi Rodžerovu 2017. godinu"

Kanadski teniser Miloš Raonić istakao je da bi Novak Đoković mogao da zablista u 2018. godini, posle šestomesečne pauze zbog povrede.

Izvor: B92

Četvrtak, 21.12.2017.

09:39

Photo by Daniel Pockett/Getty Images

Đoković je već posle Vimbldona završio sezonu zbog hronične povrede lakta, pa Raonić tvrdi da bi mogao da ponovi uspeh Rodžera Federera iz 2017, kada je osvojio sedam titula, među kojima su one na Australijan openu i Vimbldonu.

"Novak je igrao dobro ovde. Imao je mnogo vremena da trenira i da se oporavi. Mogao bi da učini ono što je Federer uradio ove sezone", rekao je Raonić koji trenutno boravi u Melburnu.

On je istakao da je Novakova velika prednost što je imao vremena da se dobro pripremi za sledeću godinu.

"Rodžer je igrao sjajno, pa je teško predvideti, stvarno je teško. Ako pogledate kako su se stvari razvijale ove godine, favoriti su Rodžer i Rafa, ali je teško otpisati druge momke, pošto su imali mnogo vremena za pripremu. Mislim da je Federer u tom pogledu razuverio mnoge", dodao je Miloš.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: