Taribo Vest napušta Partizan

Izvor: B92

Petak, 27.02.2004.

10:24

Default images

Fudbalski klub Partizan i Taribo Vest sporazumno su raskinuli ugovor, prenosi beogradska sportska štampa. Posle razgovora direktora Nenada Bjekovića i ovog igrača koji je obavljen u četvrtak, odlučeno je da je Vest slobodan u izboru novog kluba.

Podsetimo, pre dva dana  Nigerijac je doputovao u Beograd ( pošto je obavio deo priprema sa reprezentacijom Nigerije gde se i povredio) pošto je preskočio kompletne pripreme Partizana. Prema nalazima lekara predstoji mu nova operacija kolena (onog koje nije bilo problematično tokom prošle sezone) zbog koje bi bio odsutan veći deo drugog dela šampionata koje se završava 15.maja.

Podsetimo, tokom zime iz Engleske su stizale informacije da su za Vesta zainteresovani Vulverhempton i Liverpul, ali u ovom trenutku Nigerijac može jedino u Kinu ili Rusiju gde još uvek traje prelazni rok.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: