Đuričić: Žal što idemo sada na zimsku pauzu...

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Milan Đuričić rekao je da je njegova ekipa odigrala pametan meč protiv Radnika.

Izvor: B92

Sreda, 13.12.2017.

23:39

Đuričić: Žal što idemo sada na zimsku pauzu...
StarSport

"Veoma značajna pobeda za nas, peta u nizu, kojom smo došli do rekordnih 39 bodova na kraju jesenjeg dela prvenstva", rekao je Đuričić.

Fudbaleri Radničkog upisali su petu uzastopnu pobedu u Super ligi Srbije, pošto su u Surdulici pobedili Radnik u gostima sa 2:0 u 22. kolu.

Oba gola za nišku ekipu postigao je Milan Pavkov.

"Odigrali smo pametnu utakmicu, nismo im dozvolili da stvore nijednu šansu, bili smo tvrdi, disciplinovani, sačekali njihove greške i dali golove iz lepo izgrađenih akcija", rekao je Djuričić.

Radnički je četvrti na tabeli domaćeg šampionata sa 39 bodova.

"Meni je žao što sada idemo na zimsku pauzu, jer smatram da smo na vrhuncu forme i da bi u narednom periodu sigurno produžili ovu pobedničku seriju. Hvala fudbalerima, hvala rukovodstvu i navijačima na podršci i nadam se da ćemo na proleće ostvariti san svih Nišlija i izboriti plasman na medjunarodnu scenu", rekao je Djuričić.

Takmičenje u Superligi nastavlja se 17. februara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: