"Kad ne iskoristiš svoje šanse, dođe kazna"

Fudbaler Partizana Danilo Pantić rekao je da je njegova ekipa bila bolja u derbiju protiv Crvene zvezde.

Izvor: B92

Sreda, 13.12.2017.

21:29

StarSport

"Bila je korektna igra, fer plej sa obe strane, dobra utakmica. Osećam da smo mi bili malo bolji na današnjem meču, ali nažalost primili smo taj gol u završnici koji nas je sprečio da dođemo do sva tri boda. Kad ne iskoristiš svoje šanse, dođe kazna", rekao je Pantić novinarima posle utakmice.

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde odigrali su u Beogradu nerešeno 1:1 u poslednjoj utakmici prvog dela sezone u Super ligi Srbije.

"Zadovoljan sam svojom partijom, nedostajao je samo pogodak", rekao je Pantić.

Crvena zvezda je lider domaćeg šampionata posle 22 odigrana kola sa 57 bodova, dok Partizan ima devet manje.

"Nesrećno smo primili gol, iz gužve. Možemo da žalimo za još dva boda koja smo izgubili, ali i ranije smo zaostajali devet bodova za Zvezdom... Može sve da se stigne", rekao je Ostojić novinarima.

Takmičenje u Super ligi Srbije nastaviće se 17. februara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

17 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: