Suma: Svađa? U Kruševcu nije trebalo da šutiram

Sejduba Suma, strelac jedinog gola za Partizan u 156. ’večitom derbiju’, srećan je što je nakon 22 godine upravo on bio izvođač najstrože kazne.

Izvor: B92

Sreda, 13.12.2017.

21:02

Suma: Svađa? U Kruševcu nije trebalo da šutiram
Starsportphoto

Partizan i Crvena zvezda odigrali su nerešeno 1:1, a Suma je u 62. minutu pogodio sa bele tačke, što je prvi jedanaesterac koji su ’crno-beli’ dobili u derbijima još od 1995. godine.

„Sjajna je vest za mene da čujem ovakvu priču. Ne znam mnogo o tome, jedino što znam jeste da je duel Partizana i Crvene zvezde jedan od najvećih na svetu. Bilo je veoma važno postići gol u ovakvom meču“, rekao je Suma.

Njemu su prišli neki protivnički igrači pre šuta, ali je on nekako uspeo da savlada Milana Borjana.

„Mislim da mi je rekao da je ovo najvažniji penal koji šutiram i da vodim računa da pogodim. Kada šutiram jedanaesterce nikada se ne uplašim. Napravim odlučan korak i penal je za mene kao zlato“.

Na prethodnom meču u Kruševcu se svađao sa Ožegovićem, ali je bio svestan da je deo krivice njegov.

„Uvek želim da šutiram, ali u poslednjoj utakmici nije trebalo da ja budem izvođač. Kada sam video da napadač nije krenuo ka lopti, ja sam je uzeo da pokušam da završim“.

Na kraju je prokomentarisao i derbi u Humskoj.

„Bio je sjajan meč, derbi je uvek derbi. Oba tima su htela da pobede i uvek je najvažnije slaviti u derbiju“, zaključio je Suma.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: