Milojević: Nismo u dobroj situaciji

Trener Mege Dejan Milojević rekao je da njegova ekipa nije u dobroj situaciji i da će pokušati da igra kvalitetno u utakmici protiv Igokee.

Izvor:

Petak, 08.12.2017.

12:00

Milojević: Nismo u dobroj situaciji
Mega Bemax/Ivica Veselinov

"Nismo u dobroj situaciji, ali verujem da će naša mlada ekipa uspeti da pokaže reakciju i da odigra kvalitetan meč. Uz agresivnu igru u odbrani i više koncentracije u napadu, verujem da možemo da dođemo do povoljnog rezultata", rekao je Milojević.

Mega će u subotu gostovati Igokei u 11. kolu ABA lige, u utakmici u kojoj će pokušati da ostvari tek četvrtu pobedu u regionalnom takmičenju.

"Porazom protiv Zadra u prošlom kolu smo sebi zakomplikovali situaciju. Sada nas očekuje meč u Laktašima protiv Igokee koja je vrlo kvalitetna ekipa o čemu govore i njihove pobede protiv Budućnosti i Cedevite", naveo je Milojević.

Košarkaš Mege Vlatko Čančar rekao je da će njegova ekipa pokušati da popravi utiske iz prošle utakmice i da je očekuje teško gostovanje protiv kvalitetnog tima.

"Najbitnije je da utakmicu sa Zadrom što pre zaboravimo i spremimo se za Igokeu. Daćemo sve od sebe da popravimo utiske sa prošle utakmice. Uz 40 minuta kvalitetne odbrane i pametna rešenja u napadu, pogotovo u prelomnim trenucima, verujem da možemo da trijumfujemo u Laktašima i na taj način podignemo ekipu pred naredne duele", rekao je Čančar.

Utakmica Igokea – Mega će se igrati u subotu od 17.00 u Laktašima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: