Marovića za B92: Oprezno, Nemci su Nemci

Slobodan Marović, nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i član čuvene generacije iz 1991. godine, rekao je da sastav Kelna ne bi trebalo da zavara.

Izvor: B92

Četvrtak, 07.12.2017.

20:58

Marovića za B92: Oprezno, Nemci su Nemci
StarSport

"Očekujemo dobru utakmica, a na kraju i poralaz dalje. Ne bih prognozirao rezultat, najvažnije je da momci odigraju dobro", rekao je Marović za B92.

Fudbaleri Crvene zvezde od 21.05 igraju protiv Kelna navažniji meč u poslednjih 10-tak godina, pošto bi ih pobeda ili eventualni remi odveo u nokaut fazu Lige Evropa.

"Mi smo kvalitetniji od Kelna, ali biće jako teška utkamica, bez obzira što nisu u vrhu... Nemci su nemci, uvek nezgodni i ne smemo se opustiti. Očekujem mudru utakmicu da odigraju pametno i maksimalno angažovano", istakao je Marović, a potom i dodao:

"Imaju dosta igrača koji igraju u Bundesligi, ne treba se zavaravati ni obraćati pažnju na to što im ne igraju najbolji. Treba dati maksimum".

Tekstualni prenos meča pratite OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: