VIDEO: I 'Jarčeve' čeka 'pakao' tunela Marakane

Izvor:

Četvrtak, 07.12.2017.

13:36

VIDEO: I 'Jarčeve' čeka 'pakao' tunela Marakane
YTSS

"Naslonio sam se rukom na zid kako bih se istegao. Kako mi je ruka dodirnula beton, mogao sam da osetim vibracije koje su pesmom i skakanjem pravili navijači. Mislim se, šta ti je ovo trebalo, bolje da si ostao u Novom Sadu".

Ova rečenica Siniše Mihajlovića dobro je poznata svakom navijaču Crvene zvezde, a popularni Miha njome je opisao osećaj iz tunela koji vodi do terena Marakane – svega nekoliko minuta pred debi u crveno-belom dresu.

Kroz isti taj tunel moraće da prođu i fudbaleri Kelna pred meč odluke protiv Zvezde (21.05) za prolaz u šesnaestinu finala Lige šampiona, dok im 50.000 navijača stvara štimung za ono što ih čeka kada utakmica počne. Strani mediji nekoliko puta pisali su o fenomenu tunela na našem najvećem stadionu, ali sada, za razliku od nekih prethodnih prilika, prostor koji vodi ka izlasku na teren izgleda onako kako bi trebalo – čisto, uredno i u bojama kluba.

"Interesantan put od svlačionica do terena", stoji iznad video snimka na zvaničnom Tviter profilu Kelna.

Meč na stadionu Rajko Mitić počinje od 21.05.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: