Pogba zagorčao "Đavolima" slavlje – propušta Siti

Vezni igrač Mančester Junajteda Pol Pogba propustiće gradski derbi sa Sitijem u narednom kolu Premijer lige.

Izvor: AK

Subota, 02.12.2017.

21:25

Pogba zagorčao
Foto: Getty images

Fracnuz je nepreznim, možda i namernim startom nagazio Ektora Beljerina na gostovanju Arsenalu i dobio direktan crveni karton.

Pogba je ovim potezom upropasio svoje sjajno veče u Londonu, gde je bio dvostruki asistent u važnoj pobedi "Crvenih đavola" sa 3:1 na Emiratima.

"Pogledajte situaciju sa Lukakuom i Kosjelnim. Pogledajte Arsenalove igrače na travi. Trava je apsolutno divna. Mislim da postoji želja da se bude na travi", prokomentarisao je Murinjo isključene Pogbe.

Najskuplji igrač u istoriji Junajteda je dobio prvi crveni karton u ligi još od maja 2013. godine kada je isključen kao igrač Juventusa u meču sa Palermom u Seriji A.

Junajted ima pet bodova manje od lidera prvenstva Sitija, uz meč više od gradskog rivala, uoči međusobnog susreta na Old Trafordu u 10. decembra (17:30).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: