Zvezdi od Bogoljuba – triput "ura" i kula u Minsku

Crvena zvezda doputovala je u Minsk jer je sedamdesetak kilometara dalje, u Borisovu, u četvrtak očekuje verovatno odlučujući meč grupne faze Lige Evrope.

Izvor: MLJ

Sreda, 22.11.2017.

16:06

Zvezdi od Bogoljuba – triput
Foto: B92/MLJ

Protivnik je lokalni šampion BATE. Po dolasku u Belorusiju igrače i upravu je dočekao biznismen Bogoljub Karić koji u Minsku gradi stambene i poslovne objekte.

Srpski klub je od Karića dobio neobičan poklon. Jedna od dve kule koje se između ostalog grade u Karićevom kompleksu, dobiće ime po srpskom klubu.

"Jedna kula će se zvati Crvena zvezda, a druga BATE Borisov, pa da zauvek stojite tu zajedno", rekao je Karić.

Predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović, generalni direktor Zvezdan Terzić i Dragan Džajić su položili kamen temeljac, a klub je Kariću poklonio dres Crvene zvezde.

Zvezda i BATE igraju u četvrtak od 19 časova u Borisovu, meč petog kola Lige Evrope.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

98 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: