Zvezda bez Radonjića na BATE

Crvena zvezda biće oslabljena u finišu jesenjeg dela sezone zbog povrede jednog od svojih ključnih igrača Nemanje Radonjića.

Izvor: AK

Utorak, 21.11.2017.

17:38

Zvezda bez Radonjića na BATE
Foto: Getty images

Radonjić je povredio stopalo, nema prelomi kosti, ali će morati da pauzira 10-15 dana, potvrđeno je za B92 iz kluba.

To znači da će Radonjić propustiti ključne mečeve u borbi za plasman u nokaut fazu Lige Evrope, protiv BATE Borisova u četvrtak, a možda i Kelna 7. decembra.

Radonjić se povredio u subotu protiv Rada, u meču koji je počeo kao rezerva, a zamenio je Rodića pola sata pre kraja susreta.

On je trebalo da bude u startnoj postavi u Borisovu u četvrtak (19h), a zameniće ga verovatno Nemanja Milić, ili ukoliko se Vladan Milojević opredeli za ofanzivniju postavu Aleksandar Pešić.

Radonjić je letos stigao u Zvezdu kao slobodan igrač, a na 23 utakmice postigao je dva gola, oba u Ligi Evrope, Krasnodaru u kvalifikacijama i upravo BATE Borisovu u prvom kolu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

80 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: