Muta: Stigao nas umor, trebaju nam dva pojačanja

Trener Partizana Miroslav Nikolić rekao je da je ekipa protiv Olimije ponovo igrala loše u odbrani, ali i da veruje da će biti među četiri najbolja tima u ABA.

Izvor:

Subota, 18.11.2017.

22:10

Muta: Stigao nas umor, trebaju nam dva pojačanja
StarSport

"Iako smo igrali slabo, imali smo neku kontrolu utakmice u prvom poluvremenu. Mislim da smo u drugom poluvremenu mislili da ćemo dobiti utakmicu lagano... Stigao nas je umor, svako svakog može da dobije u ovoj ligi. Opet slaba, individualna odbrana, nismo ni malo napredovali što se tiče odbrane", rekao je Nikolić.

Crno-beli su izgubili u Beogradu od ljubljanske Olimpije u utakmici devetog kola regionalne lige (78:77).

Nikolić je istakao da je u prvom poluvremenu odbrana i "ličila na nešto", ali da to u nastavku meča nije bio slučaj.

"Kad se odlučivala utakmica bilo je soliranja. Ja sam namestio poslednji napad i verovao sam u pobedu, da će Gos da odigra na 'pik en pop', da doda Novici... Igrač koji ima loptu nikad ne odlučuje, mora da se doda. On je hteo da reši utakmicu, a tri igrača su ga poklopila i izgubili smo ovako važnu utakmicu", istakao je Nikolić.

Crno-belima je ovo četvrti poraz od početka sezone u regionalnom takmičenju, a novinare je zanimalo da li se brine zbog rezultata.

"Ja mislim da će Partizan biti u četiri. Koncepcija je da se mladi igrači razigravaju, a bićemo sigurno u četiri. Imamo sad pauzu, spremićemo se bolje, videćemo da li će doći još neko pojačanje", rekao je trener Partizana i dodao da su njegovom timu potrebna dva pojačanja.

Partizan je suspendovao igrača Samarda Semjuelsa zbog kršenja klupske discipline, a novinare je zanimalo da li je definitivno otišao iz kluba, da li se javio.

"Nije se javio, ne treba ni da se javlja", rekao je Nikolić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

114 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: