Srbija bez Kolarova, Tadića, Kostića i Tošića

Aleksandar Kolarov, Dušan Tadić, Filip Kostić i Duško Tošić propustiće u utorak prijateljski meč protiv Južne Koreje zbog umora i povreda.

Izvor:

Subota, 11.11.2017.

14:08

Srbija bez Kolarova, Tadića, Kostića i Tošića
fss.rs

Iz tog razloga vršilac dužnosti selektora Mladen Krstajić odlučio je da pozove četvoricu fudbalera iz Superlige – Đorđa Ivanovića iz subotičkog Spartaka, Aleksandra Filipovića iz Voždovca, Nikolu Aksentijevića iz niškog Radničkog i Miloš Simonović iz Napretka.

Filipović je, zajedno sa A reprezentativcima Sergejom Milinković-Savićem, Predragom Rajkovićem, Nemanjom Maksimovićem, Aleksandrom Mitrovićem, Mijatom Gaćinovićem i Milošem Veljkovićem, bio deo šampionske generacije omladinaca Srbije na prvenstvu u Litvaniji 2013. godine.
fss.rs
Ivanović skrenuo pažnju na sebe odličnim igrama i golovima u domaćem prvenstvu, Aksentijević je prošao je mladje selekcije Srbije, dok je Simonović već debitovao za A tim protiv SAD.

Utakmica izmedju Južne Koreje i Srbije igra se u utorak u Ulsanu od 12 časova, a ekspedicija 'Orlova' smestila se u hotel u sedmom po veličini južnokorejskom gradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: