Dalić: O slavlju kad završimo posao u Pireju

Selektor fudbalera Hrvatske Zlatko Dalić rekao je da se njegova ekipa neće braniti protiv Grčke u revanš meču baraža za plasman na Svetsko prvenstvo 2018.

Izvor: B92, Beta

Subota, 11.11.2017.

13:40

Dalić: O slavlju kad završimo posao u Pireju
Getty Images

"Zbog adrenalina nismo baš dobro spavali, ali spremni smo za trening, malo odmora i put u Grčku. Idemo korak po korak, dan po dan. Nećemo ići da se branimo i da čuvamo 4:1. Igraćemo kao da je 0:0. Uvek može da se dogodi neka glupost, neki primljeni gol iz prekida, pa se stvori pritisak. Idemo da ih napadnemo, da igramo, iako ćemo možda biti malo oprezniji", rekao je Dalić, prenosi Hina.

Fudbaleri Hrvatske pobedili su u četvrtak u Zagrebu selekciju Grčke sa 4:1 u prvom meču baraža za plasman u Rusiju. Revanš se igra u nedelju u Grčkoj.

"Mislim da je utakmica bila sjajna, kao i atmosfera - bez baklji, petardi i ružnih povika. Sve proteklo u najboljem redu. Bilo je prekrasno, ali ništa nije gotovo dok ne rešimo situaciju u Pireju i odradimo posao. Tek tada možemo da pričamo o slavlju"
, rekao je Dalić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: