Krstajićev kvartet iz Superlige krenuo za Koreju

Posle Đorđa Ivanovića iz subotičkog Spartaka, v.d. selektora Srbije Mladen Krstajić odlučio je da još tri igrača iz Superlige dobiju poziv za nacionalni tim.

Izvor:

Subota, 11.11.2017.

12:33

Krstajićev kvartet iz Superlige krenuo za Koreju
StarSport

Posle krilnog napadača 'Golubova', poziv za duel sa Južnom Korejom u Ulsanu, u utorak u podne, dobili su i levi bek Voždovca Aleksandar Filipović i Nikola Aksentijević, desni bek niškog Radničkog, kao i defanzivac Miloš Simonović iz kruševačkog Napretka.

Oni su već krenuli put Južne Koreje, gde Srbija u utorak igra protiv domaće selekcije.

Nikola Aksentijević je ovog leta stigao na Čair, a tokom karijere je igrao za Partizan, Teleoptik, Vitese, OFK Beograd, Muskron i Vojvodinu.

Filipović je, zajedno sa A reprezentativcima Sergejom Milinković-Savićem, Predragom Rajkovićem, Nemanjom Maksimovićem, Aleksandrom Mitrovićem, Mijatom Gaćinovićem i Milošem Veljkovićem bio deo šampionske generacije omladinaca Srbije na prvenstvu u Litvaniji 2013. godine, dok je Ivanović skrenuo pažnju na sebe odličnim igrama u domaćem prvenstvu.

Aksentijević je bivši đak Partizana i prošao je sve mlađe selekcije Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

68 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: