Masćerano: Ne odem li u River, kazaće da sam lagao

Fudbaler Barselone Havijer Masćerano izjavio je da bi voleo jednog dana da ponovo obuče dres River Plate, kluba u kome je započeo karijeru.

Izvor: MLJ

Subota, 11.11.2017.

11:44

Masćerano: Ne odem li u River, kazaće da sam lagao
Getty Images

Njemu ugovor sa Barselonom ističe u junu 2019. godine, a često je isticao da se zasitio evropskog fudbala.

"Verujem da bih morao da otvorim još jedno poglavlje u River Plati", poručio je nedavno iskusni 33-godišnji Argentinac koji sada kaže da ne bi da postane zatvorenik svojih reči.

"Moj problem je što to nije zagarantovano i mogao bih da postanem rob svojih reči, ako se taj transfer ne desi mogli bi da me optuže da sam lagao", kaže Masćerano.

On objašnjava da sa predsednikom kluba Rodolfom D'Onofrijom ima dobar odnos.

"Moja budućnost nema veze s novcem. Navikao sam da sam donosim odluke, ali sada ih donosi moja porodica. Ne mogu da zaboravim ni svoju decu i njihovu situaciju", dodaje Masćerano koji priznaje da ne zna šta će raditi tokom leta i u januaru.

Argentinski defanzivac nastupao je za klub iz Buenos Ajresa od 2003. do 2005. godine, a potom za Korintijans, Vest Hem, Liverpul i Barselonu, čije boje brani od 2010.

Masćerano (33) je u Barseloni do sada odigrao 202 utakmice i postigao jedan gol. Osvojio je četiri titule u LaLigi i Kupa Španije, tri španska Superkupa, dve Lige šampiona, dva UEFA Supekupa i dva FIFA Klupska svetska prvenstva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: