"Šta se promenilo u igri? Selektor"

Reprezentacija Hrvatske je lako pobedila Grčku na punom Maksimiru u Zagrebu sa 4:1. Golman Hrvatske Danijel Subašić objasnio je kako je došlo do promena u igri.

Izvor: MLJ

Petak, 10.11.2017.

18:55

Getty Images

Da li je Hrvatska bila zaista toliko dobra ili je Grčka bila toliko loša pitanje je za fudbalske stručnjake.

Tek Modrić je u nekoliko situacija pokazao svoje bravure, dodavanja spoljnom, a u napadu je bilo jednostavnih rešenja koja bi verovatno rešila pitanje plasmana na SP još u grupi.

"Šef je rekao da treba da igramo preko bokova i to smo i radili", kaže Subašić, prenosi Index. Na pitanje kako je za samo mesec dana ekipa dobila drugi identitet Subašić je kratko rekao "A šta se to promenilo? Selektor".

Pre mesec dana Hrvatska nije mogla da pobedi Finsku na Rujevici (1:1), a Ante Čačić je napustio nacionalni tim. Zamenio ga je Zlatko Dalić i u prvoj utakmici baraža gotovo rešio pitanje odlaska u Rusiju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: