Nikolić protiv Mege očekuje meč na jednu loptu

Trener Partizana Miroslav Nikolić očekuje da meč protiv Mega Bemaksa u ABA ligi bude "na jednu loptu" i da će crno-beli u takvom meču izboriti šansu za pobedu.

Izvor: SM

Petak, 10.11.2017.

13:26

Nikolić protiv Mege očekuje meč na jednu loptu
Foto/kkaprtizan

"Mega je jako kvalitetna ekipa. Dobro igraju i odmorni su jer ove sezone igraju jednu utakmicu nedeljno, pa imaju više vremena za trening i pripremu. Mi u Mitrovicu idemo da damo sve od sebe. Igramo sve bolje i očekujemo da u utakmici na jednu loptu izborimo šansu za pobedu", rekao je Nikolić za sajt kluba.

Košarkaši Partizana u subotu u Sremskoj Mitrovici igraju protiv Mege meč osmog kola ABA lige.

Partizan posle sedam odigranih kola ima četiri pobede i tri poraza, a Mega skor 3/4.

"Što se sastava tiče, oni koji budu najspremniji, igraće u subotu, rekao je Nikolić.

Bek crno-belih Vanja Marinković rekao je da su utakmice protiv Mege uvek teške, ali da njegova ekipa ima snage i znanja da se iz Sremske Mitrovice vrati sa pobedom.

"Od početka sezone smo pokazali da možemo da igramo jako dobro, ali i da igramo sa dosta oscilacija. I kada se pogreši, ne smemo da padamo, nego da se borimo i trudimo da osvojimo loptu, a da sledeći napad odigramo pametnije. Mega uvek ima odličan tim i uvek je teško igrati protiv njih, ali verujem da imamo i snage i znanja da se iz Mitrovice vratimo sa pobedom koja bi nam baš puno značila", rekao je Marinković.

Utakmica između Partizana i Mege igra se u subotu od 19.00.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: