Bobi: Trening je ok, ali utakmice su nešto drugo

Centar Detroit Pistonsa Boban Marjanović rekao je da je ritam utakmica takav da nema previše vremena za treninge.

Izvor: MLJ

Četvrtak, 09.11.2017.

08:21

Bobi: Trening je ok, ali utakmice su nešto drugo
YTSS / Mlive

Njegova ekipa je pobedila Indijana Pejserse sa 114:97, a Marjanović je konačno dobio šansu da igra nešto manje od devet minuta i za to vreme je ubacio devet poena i upisao četiri skoka.

"Nemamo previše vremena za trening. Imamo treninge i svako bi da učestvuje, moramo da se spremimo za narednu utakmicu, ali nemamo vremena da nekoga zaista dovedemo do najbolje forme. Uvek se trudim da provedem više vremena na terenu, da posle treninga budem duže u teretani. Trudim se da pružam 100 odsto", kaže Marjanović.

Srpski centar dodaje da je vrlo bitno da se forma više formira kroz igranje, jer tada između ostalog mozak i noge "rade" brže.

"Možete da provedete tri sata na terenu svakog dana, ali nije isto kao kad ste u igri, kada ste sa timom i igrate napad, odbranu. Dobijate snagu da trčite treningom, ali kad uđete u igru osetite da vam se telo bolje kreće i da se bolje osećate", objašnjava 'Bobinator'.

Marjanović kaže da svako od igrača trudi maksimalno i da zavisno koliko igrača dobije priliku da igra, toliko igrača može u različitim mečevima da odskoči. Na pitanje da li je verovao da će dobiti minute bez Džefersona u Pejsersima, Marjanović odgovara potvrdno.

"U predsezoni sam igrao protiv njega, prošle sezone sam igrao protiv njega, on je težak za čuvanje, vešt je, dobar u igri leđima i ima dobar rad nogu. Mentalno sam bio pripremljen na to", rekao je Bobi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: