Vizionar koji je spasao Filipa Krajinovića

Andrea Petković, Ivo Karlović, Filip Krajinović – svo troje su pravili velike rezultate u karijeri, ali imaju nešto što ih povezuje.

Izvor: B92

Četvrtak, 09.11.2017.

09:00

Vizionar koji je spasao Filipa Krajinovića
Getty Images

Zajednički imenilac za spomenuti trojac je Petar Popović, čovek čije je srednje ime uspeh.

Popović je Petkovićevu doveo do samog vrha ženskog tenisa, potom je "vaskrsao" Karlovića koji je igrao najbolji tenis pred ulazak u petu deceniju, pre nego što je preuzeo Filipa Krajinovića i ekspresno ga vratio na pravi put.

Jedan od najboljih srpskih teniskih trenera u ekskluzivnom razgovoru za B92.net govorio je o čudesnom turniru u Parizu, veru koju od prvog dana ima u Krajinovića, početku njihove saradnje, ali i o mnogim drugim temama…

"Filip je drugačiji od njih – pokušali smo da ga gurnemo bliže liniji kako ne bi davao prostor protivnicima. Oduvek je imao izuzetne udarce i što se tiče toga mu ništa nisam promenio, ali je imao neverovatan problem sa povlačenjem iza osnovne linije. Pošto ima čistu igru, davao je vremena protivnicima, a to ne može da prođe ni protiv 70. na svetu. Sada stoji na liniji, igra tenis sličan Nikolaju Davidenku i to retko ko može da isprati", rekao je Petar Popović za B92.net.

Kompletan razgovor našeg Nikole Đukića sa trenerom Filipa Krajnovića pročitajte u intervjuu – Vizionar koji je spasao Filipa Krajinovića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: