Slika dana – Sergej među Krstajićevim "Orlovima"

Srbija je počela novu eru posle odlaska Slavoljuba Muslina sa mesta selektora, u ponedeljak su "Orlovi" imali prvi trening pod vođstvom Mladena Krstajića.

Izvor: AK

Ponedeljak, 06.11.2017.

16:52

Slika dana – Sergej među Krstajićevim
Foto: StarSport

Vršilac dužnosti selektora će na turneju po Aziji povesti 25 igrača, među kojima nema najveće zvezde Nemanje Matića, koji je na poštedi, ali će debitovati otkrovenje sezone Sergej Milinković-Savić.

Zbog povreda nema štopera Matija Nestasića i golmana Aleksandra Jovanovića, umesto koga je poziv dobio Goran Dmitrović, a naknadno je pozvana i tandem Crvene zvezde Nenad Krstičić i Nemanja Radonjić, kao i krilni napadač Benfike Andrija Živković.

U centru pažnje u ponedeljak u Staroj Pazovi bio je naravno Milinković-Savić, koji nije imao mesta u Muslinovom timu, ali bi posle sjajnih nastupa u dresu Lacija ove sezone lako mogao da postane i standardni prvotimac novog selektora.

Srbija 10. novembra gostuje Kini u Gvangdžuu, a četiri dana kasnije sa Južnom Korejom igra u Busanu.
Foto: StarSport
Foto: StarSport
Foto: StarSport
Foto: StarSport
Foto: StarSport
Foto: StarSport

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

122 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

16 h

Podeli: