"Dva moja glupa poteza i izvukli su se"

Plejmejker Los Anđeles Lejkersa Lonzo Bol bio je samokritičan posle poraza njegovog tima od Juta Džeza u noći između subote i nedelje.

Izvor: B92

Nedelja, 29.10.2017.

16:30

Getty images

Džezeri su pobedili sa 96:81, a Bol kaže da je krivica za to njegova.

Ruki Donovan Mičel je izveo neverovatno putbek zakucavanje posle promašaja Aleka Burksa. Bol, Ingram i Kuzma nisu dobro zagradili koš, a Mičel je "doleteo".

Džezeri su poveli sa osam poena prednosti, a dobili su na momentumu jer su se Lejkersi posle katastrofalne prve četvrtine (31:16) približili.

Bol je na kraju zaustavljen na 9 poena, četiri asistencije i dva skoka, na šta ove sezone nije navikao. Mada je poenterski briljirao samo jednom kada je imao 29 poena, Bol je asistirao i hvatao dosta lopti u proseku.

"Ovaj poraz ide meni na čast. Vraćali smo se. Dva moja glupa poteza i izvukli su se" , rekao je Bol posle poraza, ali je poručio da oni koji sada ne podržavaju Lejkerse ne dolaze ni kasnije jer će, kako kaže, njegova ekipa proigrati kako treba.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: