Sramotni trener Vizardsa inscenirao udarac Jokića!

Trener Vašington Vizardsa Skot Bruks sramotno je postupio u meču protiv Denver Nagetsa pokušavši da iscenira da ga je Nikola Jokić namerno udario!

Izvor: AK

Utorak, 24.10.2017.

08:45

Sramotni trener Vizardsa inscenirao udarac Jokića!
Foto: YouTube screenshots

Jokić je zakačio Brukse dok su se mimoilazili na parketu, Srbin je jedva i primetio da ga je dotakao, dok se Bruks zateturao kao da ga je udario bizon i odmah žalio sudijama.

Uspeo je da prevari sudije koje su svirale tehničku grešku Jokiću, a Bredli Bil ju je pretvorio u tri poena čime je prelomio duel u korist svog tima 32 sekunde pre kraja.

Bruks je posle utakmice rekao da "misli da ga Jokić nije namerno zakačio", dok je trener Nagetsa Majk Meloun istakao da je njegov kolega "ulepšao" sudar.

Osim toga, igrači Vizardsa su želeli da se obračunaju sa Jokićem, najagresivniji je bio Džon Vol, iako je Srbin prethodno ignorisao pokvaren potez Iana Mahimnija koji ga je odgurnuo sa leđa i bacio na parket dok se on spremao za skok.

"Takve stvari ne smeju da se rade. Nije bitno šta se dešava između igrača i saigrača. To ne sme da se radi treneru. Nadam se da će se izviniti Bruksu. Srećom, pobedili smo", rekao je Vol.

U svakom slučaju, Brusk je svojim potezom pokvario završnicu dobre košarkaške utakmice i umrljao ime Nikole Jokića koji je razbijao njegov tim u poslednjem periodu (13 od 29 poena).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

78 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: