Vels ispao, igrači ubedili Kolmana da ostane

Velšanin Kris Kolman predomislio se i spreman je da pregovara oko novog ugovora kako bi ostao na klupi reprezentacije, prenosi Skaj Sport.

Izvor: B92, Beta

Subota, 21.10.2017.

09:20

Vels ispao, igrači ubedili Kolmana da ostane
Getty images

Kolman je prvobitno hteo da napusti funkciju zbog neuspeha u kvalifikacijama za Mundijal u Rusiji.

Vels je završio u D grupi iza prvoplasirane Srbije i Republike Irske koja ide u baraž, ali je veliki broj velških igrača, među kojima je i zvezda Real Madrida Geret Bejl, uspeo da ga ga ubedi da ostane.

On je sada obavio i razgovor sa čelnicima Saveza i dobio ponudu da predvodi nacionalni tim u kvalifikacijama za Evropsko prvensvo 2020. godine jer uvažava veliko poverenje, posebno posle prošlogodišnjeg istorijskog plasmana u polufinale EP u Francuskoj.

On je već pet godina selektor Velsa, a čak je i posle prošlih neuspešnih kvalifkacija za Svetsko prvenstvo u Brazilu, u kojima je doživeo ubedljive poraze od Srbije 6:1 i 3:0, dobio je poverenje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: