Bjelica vukao Minesotu, pa ga Tibodo zamenio VIDEO

Nemanja Bjelica odlično je iskoristio minute koje je dobio u prvom meču sezone protiv San Antonio Sparsa.

Izvor: B92

Četvrtak, 19.10.2017.

13:22

Bjelica vukao Minesotu, pa ga Tibodo zamenio VIDEO
Getty Images/Bjelica u predsezonskom meèu protiv GSW

Srpski košarkaš na kraju treće četvrtine i početkom poslednje deonice vukao je Minesotu jer je postizao neke veoma važne poene.

Sparsi su imali prednost od 13 poena pri kraju trećeg perioda, ali je onda četvrtinu trojkom završio upravo Bjelica, pa se pred poslednjih 12 minuta ušlo sa rezultatom 87:77.

Bjelica je odmah na početku četvrte deonice postigao 2+1 za samo -7, (80:87), a potom je tri minuta kasnije ponovo pogodio uz faul za potpuni egal meča (88:89).

Srpski igrač bio je aktivan i na skoku, međutim Tom Tibodo odlučio je da ga izvede iz igre na pet minuta do kraja meča.

Bjelica jeste vezao dva promašaja, jedan za dva i jedan za tri poena, ali ekipa nije mnogo trpela jer je rezultat bio izjednačen. Ipak, Tibodo je zamenio Bjelicu i ubacio Viginsa, posle čega su Sparsi slomili Vulvse i na kraju slavili sa 107:99.

Bjelica je na terenu bio od sredine treće do sredine četvrte četvrtine, pa je možda i zamor razlog što ga je Tibodo zamenio, međutim da je srpski košarkaš uneo dobru energiju to niko ne može da mu ospori.

Nemanja je meč završio sa 9 poena, tri skoka i jednom asisitencijom, za 13 minuta u igri.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

19 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: