Lesor bira između Zvezde i reprezentacije?

Košarkaški savez Francuske objavio je listu pozvanih igrača za predstojeće kvalifikacije za Svetsko prvenstvo 2019. godine u Kini.

Izvor: PT

Utorak, 17.10.2017.

18:59

Lesor bira između Zvezde i reprezentacije?
StarSport

Od evroligaških igrača pozvani su Fabijan Kozer, Nando de Kolo, Antoan Dio, Toma Ertel, Adrijen Moerman, Kevin Serafan, Leo Vesterman, Aksel Tupan i Vensan Poire.

Pored njih, tu su još Endru Albisi, Boris Dijao, Mustafa Fal, Edvin Džekson, Čarls Kaudi i Lui Laberi.

Francuski savez proširio je listu igrača koji bi mogli da budu pozvani, ukoliko neko od gore navedenih ne bude mogao da igra. Na toj proširenoj listi nalazi se i centar Crvene zvezde Matijas Lesor, koji bi trebalo da "uskoči" ako neko otkaže.

Otkazi će se vrlo verovatno i desiti jer je i ranije Đordi Bertomeu najavio da evroligaški igrači neće moći da igraju za nacionalne timove tokom kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

U tom slučaju i Zvezdin centar će se naći u nezavidnoj poziciji, pošto crveno-beli učestvuju u elitnom košarkaškom klupskom takmičenju. Igrači će morati da biraju između klubova i reprezentacija, a konačan ishod će nam biti poznat uskoro.

Kvalifikacije za Svetsko prvenstvo kreću 24. novembra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: