GSW izgleda nepobedivo, Srbi "osvajaju" Zapad

“Pored Golden Stejta svi smo u podređenom položaju. Svi će gledati da njih pobede i mislim da smo svi na Zapadu autsajderi u odnosu na njih“.

Izvor: PT

Ponedeljak, 16.10.2017.

10:35

GSW izgleda nepobedivo, Srbi
Getty Images

Ovo su reči trenera Los Anđeles Klipersa Dok Riversa posle predsezonske utakmice između njegove ekipe i Sakramento Kingsa.

I, stvarno je tako. Aktuelni šampion sveta, kako Amerikanci vole da kažu, na papiru izgleda još jači i reči šefa struka Golden Stejta samo to i potvrđuju.

Ovo je verovatno najbolje popunjen tim koji ćemo ikada imati“, reči su Stiva Kera koje je preneo Entoni Slejter iz “The Athletic“.

NBA liga kreće za dva dana i u ovoj temi ćemo se baviti zapadnom konferencijom koja izgleda nikad jača i jaz između Istoka i Zapada sada je veći nego ikada.

Golden Stejtu najveći konkurenti su San Antonio Sparsi, Hjuston Roketsi i Oklahoma Siti Tander i trebalo bi očekivati borbu između ove četiri ekipa za ulaz u veliko finale.

Pored toga, na Zapadu će igrati čak pet od šest srpskih igrača – Miloš Teodosić, Nikola Jokić, Bogdan Bogdanović, Nemanja Bjelica i Rade Zagorac.

Više pročitajte u našoj temi – GSW izgleda nepobedivo, Srbi "osvajaju" Zapad.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: