Vranje: Fudbaleri Dinama štrajkuju glađu

Izvor: B92

Sreda, 28.01.2004.

18:55

Default images
Dvadesetjedan prvotimac fudbalskog kluba Dinamo iz Vranja, na čelu sa smenjenim trenerom Draganom Antićem stupilo je u sredu u štrajk glađu, zahtevajući vanrednu Skupštinu tog sportskog kolektiva i ostavku predsednika kluba Svetislava Mihajlovića.

Igrači zahtevaju i povratak na mesto trenera Dragana Antića. Na spisku zahteva nije isplata dugovanja igračima, koja trenutno iznose oko sto hiljada dinara. Igrači su u saopštenjima za javnost upozorili na niz nepravilnosti u rukovođenju klubom, na sumnjive finasijske transakcije oko prodaje igrača, što je rukovodstvo kluba demantovalo.

"Ovo je jedini način da klub izvučemo iz kandži onih koji ne misle dobro uopšte sportu u Vranju, a posebno najstarijem fudbalskom klubu na jugu Srbije. Rešeni smo da istrajemo do ispunjenja svih zahteva", rekao je smenjeni trener Dinama Dragan Antić - Recko i dodao da igrači i on sâm nemaju nameru da odustanu od štrajka glađu, do ispunjenja zahteva.
AVP Vranje
Fudbaleri Dinama štrajkuju glađu u prostorijama kluba na gradskom stadionu, gde neprestano dolaze navijači i prijatelji kluba, solidarišući se sa njima. Na stadionu su bili i pripadnici policije, a nije bilo nikakvih incidenata. Više od hiljadu Vranjanaca proteklih dana potpisalo je peticiju u kojoj podržavaju zahteve fudbalera za sazivanjem vanredne skupštine kluba, na kojoj bi bilo izabrano novo rukovodstvo.

Predsednik kluba Svetislav Mihajlović, koji je i sekretar SO Vranje, od kada je počeo štrajk glađu fudbalera Dinama nije dostupan za medije, a prethodnih dana je izjavio da rukovodstvo kluba neće podleći nikakvim pritiscima, kako je rekao, dela fudbalera Dinama.

Fudbalski klub Dinamo iz Vranja član je Srpske lige i nakon jesenjeg dela prvenstva zauzima deveto mesto.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: