Prijović: Nisam rođen ovde, ali sam Srbin 100%

Heroj fudbalske reprezentacije Srbije Aleksandar Prijović rekao je posle meča da mu ovo mnogo znači i da se ne upoređuje sa Zlatanom Ibrahimovićem.

Izvor: PT

Utorak, 10.10.2017.

08:01

Prijović: Nisam rođen ovde, ali sam Srbin 100%
StarSport

"Mnogo mi sve ovo znači. Ja sam Srbin iz inostranstva i nisam birao gde ću se roditi, Srbin sam sto odsto. Ovo je veliki dan za mene, pisali su mi mnogi iz Švajcarske, molili se. Ne upoređujem sebe sa Ibrahimovićem on je sjajan igrač, ali ja sam Aleksandar Prijović", rekao je posle meča Prijović.

Srbija je na stadionu "Rajko Mitić" pobedila Gruziju sa 1:0, a pobedonosni pogodakt u 74. minutu postigao je Prijović.

"Nisam razmišljao ispred gola, samo sam je poslao tamo instinktivno. Dobro da je ušla. Nije bilo straha posle prvog poluvremena, godinu i po dana se radilo za ovo, pritisak je bio ogroman. Drugo poluvreme smo napali, bio je znak pitanja kad ćemo ga dati. Uvek sam spreman za igru i slavlje, nikad se ne zna, biće i neka pesma od Aleksandre Prijović (smeh", kroz šalu je kazao Prijovi, a potom i dodao.

"Imam tetovažu cara Dušana, to je najveća i omiljena moja tetovaža. Ovo je nacionalni uspeh i velika stvar", dodao je Prijović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

164 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: