Čačić u Hrvatskoj zbog Finske dobija otkaz?

Po nezvaničnim informacijama, Ante Čačić više nije selektor Hrvatske.

Izvor: B92

Subota, 07.10.2017.

10:49

Čačić u Hrvatskoj zbog Finske dobija otkaz?
Getty images

Izvršni odbor Fudbalskog saveza bi trebao da na subotnjem hitnom sastanku odluči ko će predvoditi reprezentaciju u ponedeljak protiv Ukrajine, u utakmici poslednjeg kola kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2018.

Hrvatska je u petak u Rijeci odigrala 1:1 sa Finskom i izgubila dva važna boda u pokušaju da se domogne Svetskog prvenstva 2018. u Rusiji.

Reprezentacija Hrvatske za vodećim Islandom zaostaje dva boda i izjednačena je sa trećeplasiranom Ukrajinom, kod koje će u ponedeljak odigrati poslednju utakmicu u Grupi I s nadom da će ostati neporažena i osvojiti drugo mesto i plasirati se u baraž, piše Hina.

Tokom jutra je od portparola HNS Tomislava Pacaka stigla informacija da je otkazana previđena "miks zona" s dvojicom reprezentativaca i da će subotnji trening na Rujevici biti zatvoren za predstavnike medija.

U poruci, portparol HNS najavljuje druge medijske aktivnosti, po čemu se može zaključiti da će u ponedeljak na olimpijskom stadionu u Kijevu Hrvatsku voditi neko drugi, a ne Ante Čačić, navodi agencija Hina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

16 h

Podeli: