Ančeloti na odmoru: Ne radim do juna

Italijanski trener Karlo Ančeloti kaže da neće prihvatati naredni posao do juna sledeće godine nakon što je otpušten iz minhenskog Bajerna.

Izvor: MLJ

Subota, 07.10.2017.

09:10

Ančeloti na odmoru: Ne radim do juna
Getty images

Na njegovo mesto je došao Jup Hajnkes.

"Bajern Minhen je prošlost što se mene tiče, miran sam. Biti otpušten je deo trenerskog posla i tu nema sramote za mene. Za 22 godine sam uvek bio u dobrim odnosima sa igračima koje sam trenirao jer sam ih sve poštovao, tako sam se ponašao i u Bajernu", rekao je italijanskim medijima Ančeloti.

On je posao u Bajernu izgubio nakon septembarskog poraza 3:0 od Pari Sen Žermena u Ligi šampiona.

"Jesu li igrači bili protiv mene? Ne znam, ali kao trener moram da izaberem 11 koje ću poslati na teren i sedmoricu koja će sedeti na klupi. Na inteligenciji igrača je da prihvate te izbore, a na klubu da podrži svog trenera. Avantura je gotova, neka druga će početi negde drugde. Sada sam na odmoru i ostajem još 10 meseci, do juna. Ne vrraćam se pre toga", dodaje Ančeloti.

Italija po njegovom mišljenju ima dovoljno jak tim da osvoji šampionat sveta naredne godine u Rusiji, a na mesto selektora bi došao tek kada ga prođe želja da svakodnevno trenira ekipu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: